YRITYSTERAPEUTTI

Yritysterapeutti yhdistää liiketoiminnan ja henkilökohtaisen elämän onnistumisen, oman hyvinvoinnin kehittämisen. Yhdistettiin liikkkenjohdon konsultoinnin osaaminen sekä ratkaisukeskeisen terapian menetelmät.

 

Toimintatapa on ratkaisukeskeinen. Toimimme kuten ratkaisukeskeinen terapeutti, ei kaivella menneitä eikä etsitä syitä tai syyllisiä. Ongelmien sijaan keskitytään ratkaisujen löytämiseen, eletään nykyhetkessä ja katsotaan tulevaisuuteen. Emme anna valmiita neuvoja ylhäältäpäin vaan autetaan etsimään sopivia ratkaisuja ja toimintamalleja elämän solmukohdissa. Se ei ole häpeä että kupla on joskus jäässä. Jokaisella on joskus.​

 

Palvelu tarjoaa kustannustehokkaan tavan käyttää konsultin palveluita kiinteään hintaan. Samalla ratkaista entistä tehokkaammin pulmia ja haasteita - ylipäätään asioita mikä mieltä painaa. Joskus mieltä painaa asiat työelämän ulkopuolellakin. Jokaisessa meissä yhdistyy niin työ- kuin siviili-elämäkin. Sinä olet maailman ainoa ihminen kuka elää sinun elämääsi.

Tapaaminen on mahdollista järjestää myös virka-ajan ulkopuolella. Tapaamisten pituus on 60 minuuttia, niitä pidetään kunnes ratkaisu on löytynyt.

​Sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään. Riittää kun tulet omana itsenäsi. 100% vaitiolovelvollisuus.

Apu ratkaisemattomaan asiaan.
YHTEYDENOTTO JA YHTEYSTIEDOT

Puistokatu 7 A, 00140 Helsinki​​

 

Tel: 0400 411 501​     I   Mauri Kauppila

etunimi . sukunimi @ yritysklinikka . com

info @ yritysklinikka .com

Liike-elämän ja johdon Konsultit ry:n jäsen

© 2020 by XL Yritysklinikka Oy

Nimi *

Email *

Aihe

Viesti